Scroll To Top
Caroline Wamsteker

Caroline Wamsteker

Personal Leadership Coach

Over mij

Personal Leadership Coach

Anderen over mij:Bijna 100 vakgenoten toespreken op een seminar als voorzitter om een seminar te openen en af te sluiten. Door de begeleiding van Caroline stond ik daar zelfverzekerd, zodat het seminar niet alleen door mijn werk achter de schermen maar ook door mijn optreden voor de zaal een groot succes was. Bijkomend voordeel: ook bij kleinere presentaties is mijn optreden rustiger en professioneler geworden. Caroline bedankt! 

Annelies van O., maart 2015

Wat is het toch dat als ik met jou heb gesproken dat ik weer vol energie en blijheid zit? 😄
Werd vanochtend wakker met een grote glimlach op mijn gezicht, al met met mijn partner gehad over het temmen van de draak: erg fijn dat hij me wil helpen. En voor mij weer een schouderklopje dat ik dit durf te delen en hem om hulp durf te vragen.
Ik kan je niet genoeg bedanken voor hoe je mij hebt geholpen om mezelf verder te helpen, ik vind je geweldig!

B.S., augustus 2014

Ik realiseerde mij de afgelopen week dat ik je vertrouw en dat dit bijzonder is voor mij. Wat ik me ook realiseer is dat het moeilijk is om precies uit te leggen waarom ik je vertrouw ... Blijkbaar is "vertrouwen hebben" niet een rationeel proces ;-) Desondanks blijf ik proberen om uitdrukking geven aan wat 'het' is; zodat ik de dingen die ik voel grijpbaar kan maken voor de geest - ik zou eens iets met rust laten. ;-) 
Het lijkt een combinatie te zijn van de consistentie en evenwichtigheid in hoe je mij benadert, je bereidheid om lastige vragen te blijven stellen en het beeld van menselijkheid dat je uitstraalt - niet perfect, maar iemand met een mooi persoonlijk doel.

Anoniem, januari 2014

Ik ken weinig mensen die zo open in de wereld staan, Caroline maakt verbinding op een heel fundamenteel niveau. Voor mij altijd erg inspirerend. Ik ben iedere keer weer verrast over de nieuwe inzichten die ik opdoe en dan zegt Caroline heel bescheiden: je brengt dit allemaal zelf op. Ja, maar .... zo eenvoudig is het natuurlijk ook weer niet, anders bedachten we het allemaal zelf wel.

P.L., november 2013

Via mijn netwerk ben ik bij Caroline terechtgekomen. Ik was op zoek naar een nieuwe baan, maar vooral op zoek naar mijn interne drijfveren. Wat mij opviel van Caroline is dat zij een sterke gevoelsmatigheid en doelmatigheid combineert. Dat is zeldzaam. Coaching is vaak zweverig of juist concreet maar dan te generiek. Caroline vindt precies de middenweg. Ze luistert goed, analyseert vlijmscherp en weet daarmee je interne drijfveren echt bloot te leggen en nog veel belangrijker te onderbouwen waardoor je zelf ook beter begrijpt en kunt accepteren waarom je van het een wel energie krijgt en van het ander niet. Door de coaching van Caroline ben ik gaan inzien dat ik mijn nieuwe baan moest zoeken in een meer persoonlijkere omgeving, waar ik alle ruimte zou krijgen om mijn inter-menselijke vaardigheden door te ontwikkelen. Op deze manier zou ik echt kunnen gaan uitvinden of mijn drijfveer nu de inhoud of het leiderschap is. Met die steun heb ik gekozen voor een brede carrière bij een middelgroot bedrijf, een hele andere omgeving dan de grootzakelijke waar ik daarvoor in acteerde. Ik moet zeggen dat deze verandering mij veel goed doet en Caroline is daar instrumenteel in geweest.

Kortom, ik kan iedereen aanraden die op een belangrijk kruispunt in zijn of haar werkzame leven staat of anderzijds behoefte voelt zijn of haar interne motivatie te doorgronden, om contact met Caroline op te nemen. Je leert hoe dan ook nieuwe dingen over jezelf, op een niet confronterende maar wel zeer informerende wijze. En dat is behalve nuttig, ook ontzettend leuk."

Rob Zondervan, oktober 2013

Ik zal dit proces nooit vergeten en het heeft mij echt tot een ander mens gemaakt. Het was lang niet altijd even gemakkelijk, maar diep van binnen weet ik dat het goed is geweest dat ik dit ben aangegaan. Ik sta een stuk sterker in mijn schoenen en ik heb ontdekt wat ik belangrijk vind in mijn leven. Ik weet nu wat ik wel en niet wil, wie ik wel en niet wil zijn en hoe blij ik kan zijn met wie ik ben en wat ik heb bereikt.

S.S., augustus 2013

Caroline bood me wat ik nodig had: een luisterend oor, prikkelende vragen en zetjes in de goede richting.

Y.Z. , juli 2013

Als MMS Certified Coach werk ik volgens de beproefde coachmethodiek van MMS. De essentie hiervan is dat je met behulp van je gevoel de antwoorden vindt op je vragen. Samen maken we een plan van aanpak en ondersteun ik je bij het realiseren van je doelstellingen.

Opgeleid door

Ik ben een MMS gecertificeerd Master coach en Professional Certified Coach (PCC) geregistreerd bij ICF (international Coach Federation).

Personal Leadership Coach
Personal Leadership Coach